De beste service voor bestelwagens bij TTSN


Kennis en ervaring in de bedrijfswagen garage in Stadskanaal.

Wij zijn een bedrijfswagen garage waar u op kunt rekenen. Het is belangrijk dat uw bedrijfswagen goed onderhouden is, zo blijft de bedrijfswagen betrouwbaar. Wij hebben veel kennis en ervaring, of het nu gaat om een pick-up truck, een bestelwagen of een lichte vrachtwagen. Tijdens een onderhoudsbeurt in de bedrijfswagen garage controleren wij bijvoorbeeld de veiligheidssystemen en vloeistoffen. Ook voor uw airco, banden en de APK kunt u in onze bedrijfswagen garage terecht.

APK keuring

Tijdens de APK keuring kijken wij onder andere naar de bandenspanning, remmen en wielophanging. Wij lopen uw bedrijfswagen volledig langs zodat u weer APK-gekeurd en veilig de weg op kunt.

Bandenservice en uitlijnen

Wilt u uw auto opnieuw uitlijnen, of bent u op zoek naar bandenservice? Wij staan voor u klaar. Het is belangrijk om banden op slijtage, voldoende profiel en bandenspanning te controleren. Ook voor het wisselen van zomer- en winterbanden kunt u bij onze bandenservice terecht.

Daarnaast is het belangrijk om uw auto regelmatig uit te lijnen. Met uitlijning heffen we afwijkingen in de stand van de wielen op. Die afwijkingen komen bijvoorbeeld door het raken van de stoeprand, een aanrijding of een gat in de weg. Omdat rijden met een afwijkende bandenstand niet prettig is en zelfs gevaarlijk kan zijn, is regelmatig uitlijnen noodzakelijk.