Welke diensten kunnen wij bieden?
Wij bieden 24 uurs service met onze volledig ingerichte service wagen.

Onze servicewagen is voorzien van:

Starthulp 24 Volt en 12 Volt.

220 Volt installatie.

Perslucht voorziening.

Volledig ingericht met gereedschappen en onderdelen, zoals luchtleidingen en laadklep onderdelen.

Voldoet aan ECE 65 richtlijnen en accidentmanagent.

Kortom, wij kunnen compleet zelfvoorzienend pechhulp op locatie bieden.
APK 1( lichte voertuigen) voor voertuigen tot 3500kg.

APK 2 (zware voertuigen) voor voertuigen vanaf 3500kg.

Tachograaf ijking o.a. analoge tacho's 1311 t/m 1324 en digitale tacho's 1381 VDO en SE5000 Stoneridge.
Wij zijn Bosch Workshop Partner geworden om onze kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te brengen.

Daarbij is Bosch de juiste partner op gebied van apparatuur, onderdelen en kennis.

Wij zijn in het bezit van een Bosch KTS tester om alle voertuigen t/m 2020 te kunnen uitlezen en diagnosticeren.
Jaarlijkse CFK keuring voor transportkoeling en touringcars.

Airco systemen van alle voertuigen kunnen wij ook controleren,

afpersen en vullen.

Ook opbouw van airco systemen behoort tot de mogelijkheden.
Wij zijn officieel inbouwstation van BearLock beveiligingssystemen.

Het BearLock systeem wordt primair toegepast als anti-diefstal oplossing voor auto-voertuigen. We daarom hebben een breed assortiment beschikbaar in de volgende categorieën voertuigen:

Personenauto’s

Bedrijfswagens, lichte vrachtwagens

Kampeerauto’s

Er zijn BearLock systemen beschikbaar voor meer dan 3000 modellen systemen én voor minimaal even zoveel voertuigen. Het assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe modellen.
Wij bieden ook 24 uurs service en zijn aangesloten bij Road Assist.Hierdoor kunnen wij uw wagenpark ook bij pech in zowel binnen- als buitenland weer snel op weg helpen door een bij Road Assist aangesloten werkplaats. Road Assist bied een Europees netwerk van meer dan 500 aangesloten deelnemers.
Naast 24 uurs service van Road Assist, bieden wij ook 24uurs service van EBTS Pro Assist. Deze in België gevestigde onderneming is "break down" service verlener die o.a. TIP Trailers als hun klandizie heeft.
Truck en Trailer Service Noord is een erkend leerbedrijf, wij leiden vakmensen op die het vak bedrijfswagentechnicus een warm hart toe dragen.

Bij ons worden daarom alle facetten van het vak behandeld, om zodoende de leerling op de toekomst voor te bereiden.Truck en Trailer Service Noord is nu officieel Service Partner van WABCO.

Als WABCO Service Partner zijn wij onderdeel van een internationale netwerk van werkplaatsen dat in de branche de reputatie heeft dé nummer één te zijn als het gaat om optimale product ondersteuning en service.

Zware bedrijfsvoertuigen worden steeds complexer door de toenemende implementatie van nieuwe elektronische, mechanische en mechatronische technologieën voor de remmen, stabiliteit, automatische transmissie en besturingssystemen. Trucks, trailers en bussen rijden steeds meer in het buitenland en wagenparken worden steeds moderner en opereren internationaler.

Als WABCO Service Partner, zorgen we dat we beschikken over kennis om wereldklasse product ondersteuning en service te kunnen bieden aan een breed scala van zware bedrijfsvoertuigen. WABCO biedt professionele training, diagnosesoftware en -hardware, ondersteuning ter plekke en nog veel meer hulpmiddelen en kennis. Alles wat onze werkplaats nodig heeft om voortdurend te kunnen voldoen aan de wensen van uw klanten in onze innovatieve en snel veranderende markt.

Wat is ervoor nodig?

Als WABCO Service Partner moeten we voldoen aan de strenge eisen die onze klanten stellen aan het merk WABCO. Onze systemen en producten verdienen kwaliteitszorg, efficiënte service en deskundige ondersteuning. Als dé nummer één in de wereldwijde industrie van de zware bedrijfsvoertuigen, moeten WABCO Service Partners:

Technici hebben die speciaal getraind en gecertificeerd zijn in WABCO-systemen

Uitgerust zijn met de juiste diagnosesystemen, interfaces, kabels en andere gereedschappen en materialen die vereist zijn voor de service vaan alle systemen en producten van WABCO

Voldoen aan de strikte criteria die een consistente service via het WABCO Service Partner netwerk garanderen

Betrokken zijn bij het behouden van de leidende reputatie van het merk WABCO en het WABCO Service Partner logo uitdragen

Een werkplaatsbeleid hebben welke de normen en waarden van WABCO uitstraalt, met name voor kwaliteitsservice voertuigveiligheid en milieubewust werken
Tachograaf Service Partners

Truck en Trailer Service Noord is nu ook officieel VDO Service Partner voor tachografen maar ook voor fleetmanagement oplossingen zoals Pro Connect. Dit kunnen wij samen met onze leverancier en partner a1automotive.nl voor u realiseren.


Het uitgangspunt bij VDO is altijd om onze klanten op hun wenken te bedienen. Vandaar dat we beschikken over een uitgebreid en dicht vertakt netwerk van Tachograaf Service Partners. Met meer dan 9.400 werkplaatsen in Europa bieden we optimale om-de-hoek service bij onderhoud, ijking en wettelijk voorgeschreven inspectie van al je VDO-apparaten.