Truck &Trailer Service Noord
   

Wij repareren, onderhouden en keuren ieder merk en type oplegger en aanhangers.

Uw wagenpark is bij ons in goede handen, wij onderhouden en repareren ieder merk.

Wij kunnen terugvallen op jaren ervaring in verschillende merken.

Onze werkplaats beschikt over “state of the art” merkonafhankelijke diagnoseapparatuur en is gecertificeerd servicecenter voor Wabco remsystemen. Het vinden van elektronische storingen of het wijzigingen van parameters kan worden uitgevoerd bij elk merk en type bedrijfswagen.

Regelsystemen zoals remsystemen (Knorr, Wabco en Haldex), veersystemen, onderhoud systemen en vele andere systemen kunnen zowel in onze werkplaats als op locatie, langs de weg of bij uw bedrijf worden getest en uitgelezenOok een  specialisme van TTSN is natuurlijk het repareren en onderhouden van uw oplegger. Wanneer uw oplegger onverhoopt kapot gaat kan TTSN u meestal dezelfde dag nog helpen dankzij onze ervaren monteurs . Maar belangrijker nog is natuurlijk het onderhouden van uw materiaal. Wij adviseren dan ook om niet alleen bij het APK keuren van uw oplegger of aanhanger een servicebeurt uit te voeren, maar ook een keer halverwege het jaar. Vaak staat een oplegger of aanhangwagen stil in de vakantietijd of een andere rustige periode. Dit is een perfect moment om uw aanhangwagen/oplegger eens te laten controleren bij TTSN. Wij smeren dan gelijk uw voertuig door wat vaak het behoud van uw materiaal is.

Ook voor het op- of ombouwen van uw oplegger of aanhangwagen kunt u bij TTSN terecht. Het aanpassen van uw voertuig voor bijvoorbeeld specifieke eisen van uw klant behoort bij ons ook tot de mogelijkheden.
 
 
 
 
Opbellen
E-mail