Truck &Trailer Service Noord
                 Uw adres voor vakkundig onderhoud en reparaties.

Welke diensten kunnen wij bieden?

RDW

   APK 1 voor voertuigen >3500kg

  APK 2 voor voertuigen < 3500kg

  Tachograaf ijking oa 1311 t/m 1324 digitale 1381 en SE5000


                                            

 Jaarlijkse CFK keuring voor transportkoeling en touringcars.

 Airco systemen van alle voeruigen kunnen wij ook controleren,

 afpersen en vullen.

 Ook opbouw van airco systemen behoort tot de mogelijkheden.

 


Wij zijn officieel inbouwstation van BearLock beveiligingssystemen.

Het BearLock systeem wordt primair toegepast als anti-diefstal oplossing voor auto-voertuigen. We daarom hebben een breed assortiment beschikbaar in de volgende categorieën voertuigen:

  • Personenauto’s
  • Bedrijfswagens, lichte vrachtwagens
  • Kampeerauto’s

Er zijn BearLock systemen beschikbaar voor meer dan 3000 modellen systemen én voor minimaal even zoveel voertuigen. Het assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe modellen.

                                                         Voor meer informatie over BearLock klik op logo, u wordt dan door verwezen naar de website van BearLock.
Wij bieden ook 24 uurs service en zijn aangesloten bij Road Assist.Hierdoor kunnen wij uw wagenpark ook bij pech in zowel binnen- als buitenland weer snel op weg helpen door een bij Road Assist     aangesloten werkplaats. Road Assist bied een Europees netwerk van meer dan 500 aangesloten deelnemers.Naast 24 uurs service van Road Assist, bieden wij ook 24uurs service van EBTS Pro Assist.  Deze in Belgie gevestigde onderneming is "break down" service verlener die o.a. TIP Trailers als hun klandizie heeft.
Truck en Trailer Service Noord is een erkend leerbedrijf, wij leiden vakmensen op die het vak bedrijfswagentechnicus een warm hart toe dragen.

Bij ons worden daarom alle facetten van het vak behandeld, om zodoende de leerling op de toekomst voor te bereiden.


 Truck en Trailer Service Noord is nu officieel Service Partner van    WABCO.

Als WABCO Service Partner zijn wij onderdeel van een internationale netwerk van werkplaatsen dat in de branche de reputatie heeft dé nummer één te zijn als het gaat om optimale productondersteuning en service.

Zware bedrijfsvoertuigen worden steeds complexer door de toenemende implementatie van nieuwe elektronische, mechanische en mechatronische technologieën voor de remmen, stabiliteit, automatische transmissie en besturingssystemen. Trucks, trailers en bussen rijden steeds meer in het buitenland en wagenparken worden steeds moderner en opereren internationaaler.

Als WABCO Service Partner, zorgen we dat we beschikken over kennis om wereldklasse productondersteuning en service te kunnen bieden aan een breed scala van zware bedrijfsvoertuigen. WABCO biedt professionele training, diagnosesoftware en -hardware, ondersteuning ter plekke en nog veel meer hulpmiddelen en kennis. Alles wat onze werkplaats nodig heeft om voortdurend te kunnen voldoen aan de wensen van uw klanten in onze innovatieve en snel veranderende markt.

Wat is ervoor nodig?

Als WABCO Service Partner moeten we voldoen aan de strenge eisen die onze klanten stellen aan het merk WABCO. Onze systemen en producten verdienen kwaliteitszorg, efficiënte service en deskundige ondersteuning. Als dé nummer één in de wereldwijde industrie van de zware bedrijfsvoertuigen, moeten WABCO Service Partners:

  • Technici hebben die speciaal getraind en gecertificeerd zijn in WABCO-systemen
  • Uitgerust zijn met de juiste diagnosesystemen, interfaces, kabels en andere gereedschappen en materialen die vereist zijn voor de service vaan alle systemen en producten van WABCO
  • Voldoen aan de strikte criteria die een consistente service via het WABCO Service Partner netwerk garanderen
  • Betrokken zijn bij het behounden van de leidende reputatie van het merk WABCO en het WABCO Service Partner logo uitdragen
  • Een werkplaatsbeleid hebben welke de normen en waarden van WABCO uitstraalt, met name voor kwaliteitsservice voertuigveiligheid en milieubewust werken


Tachograaf Service Partners

Truck en Trailer Service Noord is nu ook officieel VDO Service Partner voor tachografen maar ook voor fleetmanagement oplossingen zoals Pro Connect. Dit kunnen wij samen met onze leverancier en partner a1automotive.nl voor u realiseren.

                

Het uitgangspunt bij VDO is altijd om onze klanten op hun wenken te bedienen. Vandaar dat we beschikken over een uitgebreid en dicht vertakt netwerk van Tachograaf Service Partners. Met meer dan 9.400 werkplaatsen in Europa bieden we optimale om-de-hoek service bij onderhoud, ijking en wettelijk voorgeschreven inspectie van al je VDO-apparaten.Truck en Trailer Service Noord is Turbo Partner 2.0.

Klik op onderstaand logo voor een uitgebreide uitleg.

 

 

 
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info