Truck &Trailer Service Noord
                 Uw adres voor vakkundig onderhoud en reparaties.

Wij onderhouden, repareren en keuren uw camper.


Camper onderhoud

Als Fiat Professional-specialist ( 10 jaar werkzaam geweest bij FIAT Professional dealer, en FIAT TEC specialist) zijn wij gespecialiseerd in service en onderhoud aan uw Fiat Camper. Maar ook als u een ander merk camper hebt kunt u bij ons terecht.

Fiat Ducato dé basis voor campers
De onderbouw van de Fiat Ducato is zeer geliefd bij camperliefhebbers. In het bijzonder door de goede rijeigenschappen en het speciale camperchassis. Vanaf 2007 zijn al meer dan 90.000 campers met het speciale Fiat camperchassis verkocht. Door heel Europa. Fiat Ducato is inmiddels goed voor ruim 70% van de Europese campermarkt.

 

Zorg voor goed camperonderhoud, aan buiten- én binnenkant
Een camper is een kostbaar eigendom. En net als bij ieder ander voertuig is op zijn tijd goed onderhoud vereist. Goed onderhoud is niet altijd alleen aan de buitenkant van uw camper af te lezen. De techniek achter uw camper heeft soms ook een opfrisbeurt nodig. Daarvoor kunt u terecht bij de experts van Truck en Trailer Service Noord.

Wat kan Truck en Trailer Service Noord precies voor u en uw camper betekenen?
Het maakt de experts van Truck en Trailer Service Noord niet uit hoe oud (of nieuw) uw camper is. Welke motor erin zit. Wat voor opbouw u heeft. Welke banden u nodig heeft. Wij weten met elke camper raad.


Onderhoud Fiat Campers

De meeste camperaars doen jaren met hun kostbare camper. Om te voorkomen dat u onverhoopt met pech langs de kant van de weg kom te staan, of dat er vroegtijdige slijtage optreedt moet u uw camper vakkundig laten onderhouden.

Ook als u uw camper niet zo veel gebruikt, of er niet al te veel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed camper onderhoud noodzakelijk. Onvoldoende of slecht onderhoud aan de camper kan niet alleen leiden tot onnodig hoge reparatiekosten maar ook tot een onnodige kortere levensduur van de camper of onderdelen daarvan.

Verkeerd afgesleten of verdroogde banden, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang kunnen fatale gevolgen hebben. Ook zaken zoals versleten schokdempers kunnen niet alleen het rijplezier negatief beïnvloeden en verstrekkende gevolgen voor de veiligheid hebben.

Ook voor opbouw en reparatie van camper accessoires bent u bij ons aan het juiste adres, wij leveren en monteren accessoires en onderdelen van

Reimo                                           en               Frankana Freiko

 

Wij onderhouden alle campermerken!

Fiat – Volkswagen - Iveco – Ford – Mercedes – Hymer – Knaus – Westfalia - Hobby - Eura Mobil - Detleffs - Burstner - enz.

 

 


 
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info